Specialist
in maatwerk

Duurzaam

FSC® en PEFC™

Heuvelman streeft ernaar om uitsluitend duurzaam geproduceerd hout te verkopen. We zijn FSC® en PEFC™ gecertificeerd en kunnen ook u ondersteunen in de realisatie van uw certificering.

STIP

Heuvelman Hout steunt STIP, omdat dit keurmerk bedrijven de kans geeft om aan te tonen dat zij uitsluitend duurzaam hout inkopen. Een STIP-gecertificeerd bedrijf hoeft niet meer FSC en / of PEFC gecertificeerd te zijn, maar kan gewoonweg producten van deze beide keurmerken inkopen, en voldoet daarmee aan de duurzaamheidseisen van de rijksoverheid. Er hoeft geen keuze meer gemaakt te worden voor FSC óf PEFC. Binnen een STIP-gecertificeerd bedrijf mag het hout van beide keurmerken door elkaar opgeslagen en toegepast worden.
Al ons naaldhout is gecertificeerd. Heuvelman Hout kan ervoor zorgen dat uw bedrijf, wanneer u aangeeft dat uw bedrijf STIP-gecertificeerd is, uitsluitend FSC en PEFC gecertificeerde artikelen geleverd krijgt. Desgewenst kunnen wij ook een jaaroverzicht van ingekochte materialen aan u toesturen.
Voor meer informatie over STIP, zie http://www.stip.org

Kwaliteitscertificaten
We voldoen aan de volgende certificeringen met betrekking tot kwaliteit:

  • ISO 14064-1: richtlijnen voor kwantificering en verslaglegging van broeikasemissies en -verwijdering op bedrijfsniveau
  • KOMO-keurmerk: onafhankelijk getoetste kwaliteit van onze producten
  • CE-markering: onze producten voldoen aan de eisen van veiligheid, gezondheid, milieu en consumentenbescherming, zoals gesteld in de van toepassing zijnde EU-regelgeving. Meer lezen
  • ISPM-normering: garantie dat levend ongedierte zich niet via ons hout verspreidt. 

 

 

 

 

‘Constante kwaliteit en efficiënte aanvoer’

Bekijk onze
videopresentatie