Op het juiste
moment op de
juiste plek’

Geschiedenis

Een bedrijf met een lange historie
In 1876 begon de historie van Heuvelman Hout. Oprichter Hein Heuvelman handelde in hout, steen, teerproducten en zelfs varkens. In de jaren zeventig van de vorige eeuw werd gekozen voor de specialisatie zachthout en aanverwante artikelen.

Inmiddels behoort Heuvelman Hout met haar 120 medewerkers tot de grootste houthandelaren in Nederland. We zijn landelijk actief en bedenken voortdurend hoe het sneller, beter en vooral klantgerichter kan.

Kenmerkend voor ons bedrijf zijn de lange dienstverbanden. Dat tekent de betrokkenheid. Onze mensen worden intern opgeleid. Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet. Dragen ze bij aan een beter resultaat voor de klant, dan passen we ze zonder twijfel toe.
Sinds najaar 2015 is Heuvelman Hout een zelfstandige werkmaatschappij van Timber and Building Supplies Holland N.V. In september 2015 is de overname van de aandelen van Deli Building Supplies door PontMeyer N.V. een feit geworden. De Deli Building Supplies- en PontMeyer-bedrijven behouden hun eigen handelsnamen en zelfstandige positie op de markt en blijven concurreren. De naam van PontMeyer N.V. verandert in een nieuwe naam, Timber and Building Supplies Holland N.V.. Timber and Building Supplies Holland N.V. is actief op de Nederlandse markt van hout en bouwmaterialen. De holding bestaat uit een groep van bedrijven: leveranciers van hout en bouwmaterialen, groothandels, bewerkingsbedrijven en een kozijnenfabriek. .

‘Maatwerk dankzij vergaande automatisering en een zeer geavanceerde machinale’

Bekijk onze
videopresentatie