prestatie en kwaliteit

Certificaten

CE-markering
Veel producten die in de Europese Economische Ruimte (EER) op de markt worden gebracht, moeten voorzien zijn van een CE-markering, een Europees merkteken. Het laat zien dat een product volgens Europese normen is getest of beoordeeld. Om de CE-markering aan te mogen brengen, moet je als producent verklaren dat je product aan de hand van de gestelde richtlijnen is getest en de testen goed heeft doorstaan. Dit geldt ook voor veel bouwproducten. Bouwproducten worden verwerkt in bouwwerken waar strikte voorschriften voor bestaan gericht op bijvoorbeeld brandveiligheid, energiebesparing en warmtebehoud, gebruiksveiligheid en stabiliteit. Bij de CE-markering op bouwproducten hoort altijd een prestatieverklaring waarin de eigenschappen van het product staan.

Conformiteitscertificaat
Prestatieverklaring Europees Grenen
Prestatieverklaring Europees Lariks
Prestatieverklaring Europees Vuren
Prestatieverklaring Massief Vuren Vloerdeel TG
Prestatieverklaring Vuren Gesloten Gevel
Prestatieverklaring Vuren Open Gevel
Prestatieverklaring Vuren Verduurzaamd Gesloten Gevel
Prestatieverklaring Vuren Verduurzaamd Open Gevel

Op de website van de rijksoverheid kunt u meer informatie vinden over CE-markering voor bouwproducten.

Overig

  • KOMO┬«-keurmerk: onafhankelijk getoetste kwaliteit van onze producten.
  • ISO 14064-1: richtlijnen voor kwantificering en verslaglegging van broeikasemissies en -verwijdering op bedrijfsniveau.
  • ISPM-normering: garantie dat levend ongedierte zich niet via ons hout verspreidt. Geregistreerd bij Stichting Markering Houten Verpakkingen (SMHV), registratienummer 110.

Onze certificaten voor duurzaamheid